Accommodatie

Naast kampeerplaatsen hebben wij ook diverse accommodaties te huur, variërend van een authentieke Veluwse boerderij, eenvoudige blokhutten oftewel kampeerbungalows, een stacaravan en gewone toercaravans.

Veluwse boerderij

Deze Veluwse hallenboerderij dateert van eind negentiende eeuw. De boerenfamilie die hier vroeger woonde, heeft het oorspronkelijke huis uitgebreid met een onderkelderde slaapkamer, waardoor de boerderij nu over twee slaapkamers beschikt. Verder is er een zitkamer, keuken, douche en toilet. De keuken is uitgerust met een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een combimagnetron. De deel van de boerderij kan als groepsaccommodatie gebruikt worden.

Blokhutten

Wij verhuren twee typen eenvoudige blokhutten. Een rechthoekige (type 1) en een zeshoekige (type 2). Deze laatste wordt ook wel kampeerbungalow genoemd. Wat uitrusting betreft, zijn ze het beste te vergelijken met een trekkershut. De hutten bestaan uit één leefruimte. In type 1 is er een twee-persoons bed (twee matrassen), een zithoek en een eettafel. In type 2 staan twee stapelbedden. Verder is er een koelkast, 4-pits gaskookplaat, koffiezetapparaat en een gootsteen met koud stromend water.
Ook is er servies, bestek en kookgerei aanwezig.

Blokhutten

Stacaravan

Ook de stacaravan is van het Veluwse type. Je hebt hier wat meer comfort dan in een blokhut. De stacaravan beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed (twijfelaar) en een badkamertje met douche en toilet. De rest van de stacaravan bestaat uit één ruimte: de zitkamer met eethoek en keukenblok. Ook hier weer een 4-pits gaskookplaat, koelkast en aanrecht met warm- en koud stromend water.

Toercaravans

In de toercaravans is het mogelijk om twee keer tweepersoonsbedden te maken. De caravans zijn voorzien van een ruime voortent met tuinmeubilair. Eén caravan staat bij de weide waar ook de paarden lopen. De caravans hebben een keukenblokje met koelkast, 3-pits gaskookplaat .

Groepsaccommodatie

Voor groepen is het mogelijk om bijvoorbeeld de boerderij te huren en daarbij enkele blokhutten. De deel van de boerderij kan dan gebruikt worden om samen te eten, spelletje te doen of wat dan ook.

Algemeen

Alle accommodaties hebben een koelkast en een 4-pits gaskookplaat (m.u.v. de toercaravans). Pannen, servies, en bestek zijn aanwezig. Aan beddengoed zijn er kussens en dekbedden (1-persoons). Zelf dekbedhoezen, slopen en onderlakens meenemen.

Groepsaccommodatie