Algemene informatie

Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste ingrediënten die van ieder verblijf op Camping Boszicht een heerlijk ontspannen ervaring maken. Je weet je er omringd door weilanden en uitgestrekte bossen en krijgt er regelmatig bezoek van bosbewoners als reeën, vossen en fazanten. Hier kun je helemaal jezelf zijn en lekker je eigen gang gaan. Niets moet en alles mag. Met Camping Boszicht maak je een bewuste keuze voor bewust kamperen: wie hier niet tot rust en tot zichzelf komt, komt dat nergens.

rust

Paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters

Camping Boszicht is een ideale uitvalsbasis voor urenlange wandelingen, fietstochten of ruiter- en mentochten. Nationaal Park Veluwezoom, met bijna vijfduizend hectare één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland, voorziet in honderden kilometers wandel- fiets- en ruiterroutes. Het heuvelachtige landschap bestaat uit bos, heide, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond. Nationaal Park Veluwezoom maakt deel uit van de Veluwe, het bekendste nationale natuurgebied dat zich uitstrekt van de IJssel tot de Gelderse Vallei en van de Rijn tot Harderwijk. Fietsen langs de Veluwezoom
Camping Boszicht ligt vlakbij knooppunt 94 van het fietsknoopuntnetwerk. Vanuit de camping kunt u mooie tochten maken door de heidevelden en bossen van Nationaal Park Veluwezoom. Ook het rivierenlandschap van de IJssel en Oude IJssel bieden talloze mogelijkheden voor aantrekkelijke fietstochten.

Fietsen langs de Veluwezoom

Mountainbikeroute Veluwezoom

Op steenworp afstand van de camping loopt één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland dwars door Nationaal Park Veluwezoom. Na een lange tocht is het goed overnachten op Camping Boszicht.

Mountainbikeroute Veluwezoom

Actieve vakanties met je paard

Vanaf de camping rijd je met je paard direct Nationaal Park Veluwezoom in, een afwisselend natuurgebied dat uitermate geschikt is voor lange tochten per paard of koets. De ruiter- en menpaden voeren je door bossen en prachtige heidevelden. Op verzoek worden er lange buitenritten en koetstochten georganiseerd. Onderweg wordt eventueel voor een picknick gezorgd, terwijl de tochten desgewenst afgesloten kunnen worden met een gezellige barbecue op de camping. Je paard kun je stallen in de boxen op de camping of lekker laten grazen in de weilanden.

Actieve vakanties met je paard

Vakantie met de honden

Boszicht is een bijzonder huisdiervriendelijke camping. Bij ons bent u van harte welkom met meerdere honden of andere huisdieren.

Vakantie met de honden

Hondenlosloopgebied

losloopgebied

Direct tegenover de camping is een klein hondenlosloopgebied. Heel geschikt om even voor het ontbijt de ochtendwandeling te doen en ’s avonds voor het slapen gaan het avondrondje. Een wandeling van een kleine twintig minuten.

Midden in de natuur, maar niet afgelegen

Camping Boszicht ligt weliswaar midden in het natuurschoon, maar je bent er zeker niet afgesloten van de bewoonde wereld: op slechts tien minuten loopafstand bevindt zich bijvoorbeeld een supermarkt in het plaatsje Dieren, terwijl het in het natuurgebied tussen de Posbank en Laag Soeren gelegen pannenkoekenrestaurant De Carolinahoeve per fiets prima bereikbaar is. Per auto kun je de drukte van steden als Arnhem en Nijmegen opzoeken, of genieten van al het moois dat de Liemers, de Betuwe en het Land van Maas en Waal te bieden hebben.

Lekker eten op de camping

Even geen zin om zelf achter de pannen te gaan staan? De Reizende Koekenpan biedt dan uitkomst. Iedere woensdag, vrijdag en zondag slaat dit mobiele restaurant zijn tenten op bij Camping Boszicht. De Reizende Koekenpan verkoopt de heerlijkste pannenkoeken en heeft daarnaast eenvoudige maaltijden en het bekende assortiment van de snackbar in de aanbieding. Zie ook: www.dereizendekoekenpan.nl

reizende-koekenpan

Waarom Camping Boszicht?

Heerlijk ontspannen aan de Veluwezoom
Eén met de natuur
‘Back to basics’
Actieve vakanties met je paard
Paardenboxen en weilanden
Huisdieren van harte welkom
Ideaal voor groepskamperen, familiereünies en kampen
Caravans, stacaravan, boerderijtje en blokhutten te huur
Honderden kilometers wandel- fiets-, mountainbike- en ruiterroutes
Mogelijkheden voor ontspanningsmassages en meditatiesessies
Rust, ruimte en ongedwongenheid
Midden in de natuur, maar niet afgelegen
Volop voorzieningen in directe omgeving