Gastenboek

Een bericht van Sandra uit Hoorn 16 juli 2013

Wat kun je toch fijn rijden vanaf de camping. We hebben weer erg genoten en onze paarden ook. De omgeving verveelt werkelijk nooit en ieder gespot wild vanaf de rug van je paard blijft bijzonder!
Het blotevoetenpad in Twello was erg leuk om te doen. Verder fietsen dan verwacht, maar de moeite waard (route anwb volgen dan)


Tot volgend jaar Groet Karin en Sandra


Een bericht van Marike uit nieuwetonge 1 juli 2013

Hey familie,


Wat een mooie nieuwe site. Ziet er top uit.


Tot snel. X Marike


Een bericht van Natalie Luigs uit Voorschoten 1 mei 2013

Het was heerlijk, wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug, ondanks de wilde zwijnen en runderen:-) Paard wilde niet meer mee naar huis, ik denk dat ze dacht wat ik dacht. Nog een weekje erbij baas? Tot snel weer, we komen graag nog eens terug.


Een bericht van Sandra uit Maarheze 31 maart 2013

:D nog twee weken en dan beginnen voor ons de heerlijke weekendjes Boszicht weer!! We hebben er zin in en kijken uit naar ons eerste uitstapje, de oefen TREC. Ik ben benieuwd! Op naar vele mooie kilometers in 2013 :D


Een bericht van Lida uit Delft 21 juli 2012

Ik heb genoten van de gastvrijheid en de service om steeds. Op de buitenradar te kijken en advies te geven zodat we toch steeds weer lekker tussen de buien door konden rijden, Benno bedankt en ik kom nog eens terug


Een bericht van Joyce uit Zeeland 28 juni 2012

Hoi Benno en Evelyne, Bedankt voor de relaxte en gezellige tijd! Mijn paard en ik hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Zoals wel bleek toen ik naar huis wilde. Mijn paard wilde de trailer niet meer in, wat anders geen probleem is...


Een bericht van Rein Van Der Zee uit SterrebeekB 22 mei 2012

Ook voor kampeerders zonder paarden is Boszicht een heerlijke camping. Lekker met de hond vanaf de camping het bos in. Wij komen zeker terug.


Een bericht van Klaus Winkens uit Krefeld 20 mei 2012

Hallo Benno, Noch mal vielen Danke für die Schoene Woche bei euch. Freuen uns schon auf das naechste mal.


Een bericht van Ronald En Bianca De Boer uit Breda 5 mei 2012

wat hebben we genoten zeg, de gastvrijheid, de blokhut, de weitjes, alles was super! prachtige omgeving uiteraard en boodschappen doen met paard en wagen ging ook prima. en dat alles zo prima geregeld is bij jullie, dat blijkt, het was er gezellig druk. ook het paardje verven was leuk om te zien. (diervriendelijke verf uiteraard) wij komen begin augustus in elk geval een hele week nog terug!! super!! groetjes en tot augustus, ronald en bianca (en stippelpaard)


Een bericht van Klaus Winkens uit Krefeld 20 april 2012

Hallo Benno, Wir freuen uns schon auf unseren Urlaub im Mai bei dir mit unseren Pferden.


Een bericht van Chantal uit Rosmalen 29 oktober 2011

Hoi Benno en Eveline, We hebben weer enorm genoten van onze herfstvakantie met de paarden. Bedankt voor de gastvrijheid en tot volgend jaar. Groetjes Chantal


Een bericht van Margot uit Monnickendam 11 oktober 2011

Hoi Benno en eveline, de greutertjes en guttertjes met hun beestjes hebben er weer reuze zin om tijdens de herfstvakantie op jullie camping te staan.aftellen voor ons. Tot zaterdag!


Een bericht van Angelique Stoop uit Eindhoven 11 september 2011

Met ontzettend veel plezier heb ik met mijn paard 4 prachtige bosritten gemaakt. Eveline vergezelde mij op zondag en de andere 3 dagen reed René (www.dewoudlooper.nl) mee. Dagen om nooit meer te vergeten en snel te herhalen. De camping was top! En mijn paard Tascha had het ook heel goed naar haar zin...no way dat ze die trailer inging toen het tijd was om naar huis te gaan! Benno, Eveline, René...bedankt en tot ziens!!!


Een bericht van Patricia uit Nootdorp 31 juli 2011

Het was (weer) geweldig! Afgelopen week met een vriendin en onze paarden een paar dagen doorgebracht op Boszicht, wij in een blokhut en de paarden in de wei. Ondanks het wisselende weer toch genoten, prachtige ritten gemaakt en veel wild gespot. Ook op de camping was het weer even relaxed als altijd, Benno en Evelyne, bedankt voor de gastvrijheid en wij komen zeker terug!


Een bericht van Annet Van Der Meij uit Lisse 14 juni 2011

We hebben weer genoten het afgelopen Pinksterweekend. De avondrit met Ol onder begeleiding van Benno en Lucky was super. Ook Jesper heeft genoten van zijn ritje met Annemiek en de shetten. Voor Hans en Luka was het goed toeven op de prachtige kampeerplek met ruimte om te badmintonnen en een vuurtje te maken in de BBQ. Bedankt weer voor alles en tot gauw! Groetjes, Annet


Een bericht van Quandey Herrebout uit Maasdam 5 juni 2011

Wat moet ik zeggen het was heel leuk 4 dagen er naar toe geweest, lekker tussen de vogels en de paarden ik ga bij pinksteren weer 3 nachtjes in in de zomervakantie DE HELE ZOMERVAKANTIE!!!!!


Een bericht van Dieneke En Rikus Vink uit Andel 5 juni 2011

Hoi Hoi!! Wat hebben wij het geweldig naar ons zin gehad!! we zijn 3 dagen geweest en op onze kmteller hebben we 102km staan!! die rust vandaag heeft ons fjordje dus wel verdient. we hadden prachtig weer en wat een mooie omgeving! kei gezellig op de camping en heerlijk geslapen in de blokhut. s avonds tot laat bij de tuinhaard gezeten en genoten van de rust. heerlijk!! dank je wel voor alles!! groetjes Rikus en Dieneke