Kampeerplaats

Ruime, zonnige en schaduwrijke kampeerplaatsen. Of je nu alleen met een tentje komt, met een caravan of met een hele groep, voor ieder is een geschikte plek te vinden. Diverse plekken hebben direct uitzicht op de paardenweides. Op elke plek is 4 ampère elektriciteit beschikbaar.

Boerderij

5

Deze Veluwse hallenboerderij dateert van eind negentiende eeuw en in 2017 helemaal opgeknapt. De boerderij heeft een twee- en vierpersoonsslaapkamer. Er is een gezellige zitkamer, eetkeuken en een luxe badkamer met een tweede toilet. De keuken is voorzien van een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een combimagnetron.

Stacaravan

4

Deze compleet gerestaureerde stacaravan heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet. De rest van de stacaravan bestaat uit één ruimte met twee eenpersoonsbedden in hoekbankvorm, een eethoek met keukenblok voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast en aanrecht met warm- en koud stromend water.

Blokhut 'Shet'

2

Mooi gelegen gezellige tweepersoons blokhut met openslaande deuren. In de hut bevindt zich een tweepersoonsbed met twee matrassen en een comfortabele zithoek. Verwarmd door een gaskachel. Onder de royale luifel staat een bankje, zodat je ook buiten van deze fijne plek kunt genieten.

Blokhut 'Fjord'

4

Leuke zeshoekige vierpersoons kampeerbungalow met twee stapelbedden, een eethoek en een keukenblokje. Verwarmd door een gaskachel. Door de opstelling van vijf identieke blokhutten op één veld, is deze accommodatie ook uitermate geschikt voor groepen tot 20 personen. In het midden van het veld staan picknicktafels voor een gezellig samenzijn.

Blokhut met veranda

4

Grote sfeervolle vierpersoons blokhut voorzien van twee losse bedden en een stapelbed, een groot keukenblok en een eethoek. Deze hut is verwarmd door middel van een hoog frequent infraroodpaneel. Op de gezellige veranda is het zowel overdag als ‘s-avonds heerlijk vertoeven.

De getoonde prijzen zijn de basiskosten voor de accommodaties in het laagseizoen inclusief schoonmaakkosten. Voor meer informatie, zie het tarievenoverzicht.