Informatie betreffende COVID-19

Vanaf 1 april zijn wij open en kan je gewoon bij ons op Camping Boszicht op vakantie komen.

We snappen dat er veel vragen zijn over het coronavirus (COVID-19) en het verblijf bij ons op de camping.

Wij hanteren de richtlijnen m.b.t. de hygiëne welke het RIVM adviseert. Tevens vragen wij ook aan jullie, onze gasten, om deze richtlijnen te hanteren voor de gezondheid van ons zelf, de medegasten en voor jou zelf. Regels worden aangegeven bij de verschillende locaties. De richtlijnen kunnen terug gevonden worden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Schoonmaak van sanitair en onze accommodaties heeft altijd al onze aandacht. In principe is de huidige inzet voldoende, maar we zullen extra aandacht besteden aan deurbeslag, kranen en dergelijke.

Mocht het zo zijn dat in verband met het Coronavirus je vakantie niet door kan gaan of je overweegt deze te verplaatsen, neem dan contact op met ons. In goed overleg wordt bekeken of en welke mogelijkheden er zijn om tot een passende oplossing te komen.

Bij aankomst graag melden bij de receptie, deze is beperkt toegankelijk, maximaal 1 persoon toegestaan, graag buiten wachten als er al iemand in de receptie is. Houd voldoende (minimaal 1,5 meter) afstand tot andere gasten.

Volg de instructies bij het toiletgebouw en houd je aan de door onze overheid opgestelde regels met betrekking tot bezoek van andere gasten en ‘samenscholing’ (meer dan 2 personen).

We wensen jullie een fijn verblijf op de camping.