Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste ingredi├źnten die van ieder verblijf op Camping Boszicht een heerlijk ontspannen ervaring maken. Je weet je er omringd door weilanden en uitgestrekte bossen en krijgt er regelmatig bezoek van bosbewoners als ree├źn, vossen en fazanten. Hier kun je helemaal jezelf zijn en lekker je eigen gang gaan. Niets moet en bijna alles mag. Met Camping Boszicht maak je een bewuste keuze om heerlijk tot rust te komen.

Kamperen met je paard!

Een uniek aspect van Camping Boszicht is dat kampeerders er hun paard kunnen stallen en (laten) verzorgen. Wakker worden met je eigen paard grazend naast je tent? Hier is het de gewoonste zaak van de wereld. Er zijn diverse plaatsen die direct aan de paardenwei grenzen.

Lees meer over de faciliteiten voor paarden hier of kijk bij omgeving om te zien wat er in de buurt te doen is met paarden.

Vanzelfsprekend kun je ook zonder paard van onze camping en de omgeving genieten. De paarden komen niet op het kampeerterrein en je hoeft ook niet in de buurt van de paarden zijn. Dat er paarden en hun gebruikers zijn, maakt dat de sfeer op de camping heel gemoedelijk is en er eigenlijk altijd wat te doen is.